Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
„Mămăligă cu dor de casă”  a fost prezentată la Expoziţia Mondială Milano 2015
Foto: trm.md

„Mămăligă cu dor de casă” a fost prezentată la Expoziţia Mondială Milano 2015

Cartea autoarei originare din Republica Moldova, Lilia Bicec, intitulată „Mămăligă cu dor de casă" este prezentată de prestigioasa editură italiană „Mondadori" la Expoziţia Mondială Milano 2015.

Potrivit Biroului pentru Relații cu Diaspora (BRD), lucrarea autoarei din Republica Moldova, Lilia Bicec, este partea a volumului de nuvele semnate de 104 scriitoare din 100 de țări.

„Această carte aduce onoruri nutriției planetei, adunînd în armonie 104 voci în 28 de limbi diferite, cu traducere în engleză. Nu ezitați să o citiți și să Vă hrăniți sufletul cu povești de dor de casă", este îndemnul echipei Biroului pentru Relații cu Diaspora.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

diaspora , Moldova , carte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1653
Populația:
1334 locuitori

Onişcani este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sverida și Onişcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1334 de oameni.Satul Onișcani a fost menționat documentar în anul 1653.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.