Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 692 Vizualizări

Istoria unei moldovence care a escaladat muntele Kilimanjaro (Foto)


Olga Țăpordei, o femeie de afaceri și expertă în personal branding, a pornit într-o aventură la care puțini ar îndrăzni să viseze. Împreuna cu alte patru femei de diverse naționalități, moldoveanca escaladează muntele Kilimanjaro.

Moldoveanca participă într-o expediție internațională împreuna cu femei din patru țări: Ucraina, Belarus, Rusia și Moldova, transmite Zugo.md.

Olga împărtășește cu urmăritorii ei de pe Instagram cum decurge călătoria și ce provocări se ivesc zi de zi. Aceasta afirmă cu certitudine că „viața trebuie trăită la maxim”, iar cei apropiați o susțin în ceea ce și-a propus să facă.

La începutul călătoriei sale, Olga scria: „Energia rupe toate limitele posibile și imposibile”.

Femeia de afaceri susține că primește zi de zi mesaje de încurajare de la comunitatea ei de pe Instagram, fapt care o motivează și o bucură.

Așadar, cei care o admiră și o urmăresc pe Olga au ocazia să „guste” din experiența ei și să „escaladeze muntele Kilimanjaro” de la distanță.

 

 

Cuvinte cheie:

moldoveanca , turism , munţi

Localităţile Moldovei şi diasporei

Răuţel

Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
4090 locuitori

Răuţel este un sat şi comună din raionul Făleşti. Răuţel este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4090 de oameni. Satul Răuțel a fost menționat documentar în anul 1867.

Citeşte mai departe