Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
17 noiembrie 2020, 12:30 Natura şi turismul views 3184
Istoria unei moldovence care a escaladat muntele Kilimanjaro (Foto)
17 noiembrie 2020, 12:30 Natura şi turismul views 3184

Istoria unei moldovence care a escaladat muntele Kilimanjaro (Foto)

Olga Țăpordei, o femeie de afaceri și expertă în personal branding, a pornit într-o aventură la care puțini ar îndrăzni să viseze. Împreuna cu alte patru femei de diverse naționalități, moldoveanca escaladează muntele Kilimanjaro.

Moldoveanca participă într-o expediție internațională împreuna cu femei din patru țări: Ucraina, Belarus, Rusia și Moldova, transmite Zugo.md.

Olga împărtășește cu urmăritorii ei de pe Instagram cum decurge călătoria și ce provocări se ivesc zi de zi. Aceasta afirmă cu certitudine că „viața trebuie trăită la maxim”, iar cei apropiați o susțin în ceea ce și-a propus să facă.

La începutul călătoriei sale, Olga scria: „Energia rupe toate limitele posibile și imposibile”.

Femeia de afaceri susține că primește zi de zi mesaje de încurajare de la comunitatea ei de pe Instagram, fapt care o motivează și o bucură.

Așadar, cei care o admiră și o urmăresc pe Olga au ocazia să „guste” din experiența ei și să „escaladeze muntele Kilimanjaro” de la distanță.

 

 

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , turism , munţi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.