Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 iulie 2020, 11:30 Natura şi turismul views 4556
Autoritățile ucrainene recomandă renunțarea la vacanța în Odessa
04 iulie 2020, 11:30 Natura şi turismul views 4556

Autoritățile ucrainene recomandă renunțarea la vacanța în Odessa

Autoritățile ucrainene recomandă cetățenilor în acest an să renunțe la vacanța la mare în Odesa și îi sfătuiește pe ucraineni să aleagă locuri de odihnă în afara orașului, unde sînt mai puțini oameni - la rîuri, lacuri, în munți.

"În locul odihnei pe plajele din Odesa, ar fi mai bine să mergeți în călătorie prin colțurile mai puțin cunoscute ale țării". Despre aceasta a declarat șeful Agenției de stat pentru dezvoltarea turismului, Mariana Oleskiv, într-un interviu pentru RBC-Ucraina.

După cum scrie odessa.online, potrivit ei, în legătură cu carantina și nivelului înalt de infectări cu coronavirusului din țară, oamenii ar trebui să aleagă cu atenție locurile pentru petrecerea vacanței de vară.

"Aș sfătui în loc de plajele din Odesa să aleagă locurile de odihnă din afara orașului. Trebuie să vedeți unde sînt mai puțini oameni. Poate fi odihnă pe malul rîurilor, lacurilor, în munți. Ați putea călători în locuri mai puțin cunoscute, dar nu mai puțin interesante, decît turismul de masă", a spus Oleskiv.

Șeful Agenției de stat pentru turism a subliniat că coronavirusul nu a dispărut nicăieri, așa că chiar și în vacanță, trebuie să purtați măști și să respectați distanța sigură de un metru și jumătate.

Sursa: odessa.online

Cuvinte cheie:

Odesa , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1559 locuitori

Bolohan este un sat şi comună din raionul Orhei. Bolohan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Orhei și la 51 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1559 de oameni. Bolohan a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.