Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
21 mai 2020, 16:20 Natura şi turismul views 4276
Cînd ar putea fi reluate zborurile
21 mai 2020, 16:20 Natura şi turismul views 4276

Cînd ar putea fi reluate zborurile

Suspendarea curselor aeriene regulate de pasageri și charterelor aeriene regulate de pasageri se menține în Republica Moldova.

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că suspendarea zborurilor se menţine pînă la 30 iunie 2020, scrie jurnal.md

„Autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă și va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, la solicitarea operatorilor aerieni", precizează AAC.

Informația despre toate zborurile charter ocazionale autorizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă va fi publicată pe site-ul oficial al AAC. Pasagerilor li se recomandă ca înainte de a procura un tichet avia la o cursă neregulată să verifice pe site-ul www.caa.md, compartimentul noutăți, dacă este autorizată cursa.

„Adițional la eliberarea permisiunii, AAC va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspîndirii infecțiilor cu COVID-19. Condițiile ce urmează a fi respectate de către pasageri vor fi publicate pe site-ul oficial al operatorilor aerieni și se vor aduce la cunoștință pasagerilor pînă la vînzarea biletelor", mai precizează Autoritatea.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

zbor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.