Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 738 Vizualizări

Cînd ar putea fi reluate zborurile


Suspendarea curselor aeriene regulate de pasageri și charterelor aeriene regulate de pasageri se menține în Republica Moldova.

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că suspendarea zborurilor se menţine pînă la 30 iunie 2020, scrie jurnal.md

„Autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă și va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, la solicitarea operatorilor aerieni", precizează AAC.

Informația despre toate zborurile charter ocazionale autorizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă va fi publicată pe site-ul oficial al AAC. Pasagerilor li se recomandă ca înainte de a procura un tichet avia la o cursă neregulată să verifice pe site-ul www.caa.md, compartimentul noutăți, dacă este autorizată cursa.

„Adițional la eliberarea permisiunii, AAC va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspîndirii infecțiilor cu COVID-19. Condițiile ce urmează a fi respectate de către pasageri vor fi publicate pe site-ul oficial al operatorilor aerieni și se vor aduce la cunoștință pasagerilor pînă la vînzarea biletelor", mai precizează Autoritatea.

Cuvinte cheie:

zbor

Localităţile Moldovei şi diasporei

Elenovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Citeşte mai departe