Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 249 Vizualizări

La Chișinău vor fi discutate modalitățile de atragere în Moldova a turiștilor ruși


Reprezentanții industriei turismului din Moldova și Rusia vor organiza pe 14 februarie, la Chișinău, o masă rotundă pentru a discuta posibilitățile de creștere a fluxului de turiști ruși în țara noastră, transmite Noi.md.

În special, "masa rotundă" Moldova-Rusia cu tema: "Principalele obiective și particularități ale formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă" este organizată în cadrul celei de-a 25-a Expoziții internaționale specializate TOURISM. LEISURE. HOTELS, care va avea loc la CIE "Moldexpo" în perioada 13-16 februarie, cu sprijinul Agenției de Investiții din Moldova și în parteneriat cu Asociația Națională a agențiilor de turism din Moldova (ANAT), Agenția Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova (ANTREC-Moldova), Asociația de dezvoltare a turismului din Moldova (ADTM), Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT) și Liga Tineretului din Moldova.

Federația Rusă este oaspetele de onoare al acestei expoziții.

Se planifică că moderatorul "mesei rotunde" Moldova-Rusia cu tema: "Principalele obiective și particularități ale formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă" va fi președintele Asociației Patronale a Industriei Turismului din Moldova (APIT), Serghei Manea. Se preconizează că la deschiderea mesei rotunde vor evolua reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai Administrației Președintelui Republicii Moldova.

Unul dintre speakerii evenimentului va fi directorul general adjunct al "Interconnect Management Corporation", Julia Scoromolova. La discutarea particularităților formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă vor participa reprezentanți ai businessului turistic din Moldova și Rusia, ai companiei aeriene Fly One, ai hotelurilor, Agenției pentru dezvoltarea turismului etc.

Trebuie de remarcat faptul că participantul-consolidator al tuturor agențiilor rusești de turism este Uniunea comercial-financiară rusă (RFS). De asemenea, în organizarea evenimentului o asistență activă acordă și Agenția de Investiții din Moldova.

 

Cuvinte cheie:

turism , Chisinau

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sîrcova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1638
Populația:
1821 locuitori

Sîrcova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sîrcova și Piscărești. Satul Sîrcova este situat la o distanță de 20 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1821 de oameni. Satul Sîrcova a fost menționat documentar în anul 1638.

Citeşte mai departe