Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
21 august 2019, 11:40 Natura şi turismul views 4227
Meteorologii au emis un nou cod galben de caniculă
21 august 2019, 11:40 Natura şi turismul views 4227

Meteorologii au emis un nou cod galben de caniculă

Un nou cod galben a fost emis de meteorologi. Potrivit prognozei, vom avea parte de temperaturi caniculare pe tot teritoriul țării. 

Astfel, mercurul din termometre va urca pînă la 35 de grade Celsius.

Prognoza meteorologilor este valabilă în perioada 21-26 august curent. În acest context, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgență atenţionează populaţia să ţină cont de regulile antiincendiare.

În timpul odihnei în spaţii forestiere persoanele sînt îndemnate de salvatori să stingă rugurile şi mangalurile la plecare şi să nu lase nesupravegheate sursele de foc deschis. În caz de situații de risc oamenii sînt rugaţi să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo , canicula , Cod Galben , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
479 locuitori

Antoneuca este un sat şi comună din raionul Drochia. Antoneuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 15 km de oraşul Drochia şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 479 de oameni. Satul Antoneuca a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.