Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
21 mai 2019, 16:05 Natura şi turismul views 12824
Anunț important pentru turiștii moldoveni
21 mai 2019, 16:05 Natura şi turismul views 12824

Anunț important pentru turiștii moldoveni

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Indonezia urmează să țină cont de următoarele.

Conform autorităților indoneziene, rezultatele alegerilor prezidenţiale vor fi publicate în intervalul 22-26 mai 2019. Astfel, se recomandă să se evite zonele unde ar putea avea loc demonstraţii, în Jakarta și în alte oraşe, inclusiv Surabaya din Java de Est și Medan din Sumatra de Nord. Autorităţile indoneziene au precizat că s-au suplimentat măsurile de securitate înainte de 22 mai 2019, data la care vor fi anunţate rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale de luna trecută.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Indonezia , turism , Anunţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1942
Populația:
2 locuitori

Frumuşica Nouă este un sat din cadrul comunei Frumuşica, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2 oameni. Cătunul Frumuşica Nouă a fost înființat în anul 1942.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.