Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 9449 Vizualizări

Zborurile de pe ruta Chișinău-Istanbul din 5 și 6 aprilie, anulate


Zborurile Air Moldova pe ruta Chișinău-Istanbul din zilele de 5 și 6 aprillie 2019 (9U 745/6) au fost anulate. Anunțul a fost făcut de companie pe pagina sa de Facebook.

Anularea s-a produs din cauza operațiunilor de deschidere și mutare a zborurilor tuturor companiilor aeriene de la Aeroportul Ataturk spre noul Aeroport Internațional care se deschide la Istanbul.

„Pasagerii vor fi contactați și vor primi asistență din partea companiei conform opțiunilor disponibile în astfel de situații", promite compania.

Aeroportul internaţional Ataturk din Istanbul, al cincilea ca mărime din Europa, își închide porțile şi va transfera ştafeta către noul Istanbul Airport.

Cuvinte cheie:

Istanbul , zbor , turism

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rîşcani

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Citeşte mai departe