Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 ianuarie 2019, 15:25 Resurse acvatice views 17441
Cod Galben de gheață fragilă pe rîul Nistru
25 ianuarie 2019, 15:25 Resurse acvatice views 17441

Cod Galben de gheață fragilă pe rîul Nistru

Meteorologii îi atenționează pe amatorii de pescuit la copcă să fie precauți, sau să se abțină de la îndeletnicirea preferată. Și asta pentru că Codul Galben de gheață fragilă emis acum o săptămînă, rămîne valabil.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat în toate rîurile, bazinele acvatice și lacurile de acumulare din țară se prognozează menținerea formațiunilor subțiri de gheață, iar ieșirea pe gheață este foarte periculoasă.

Pentru astăzi, 25 ianuarie, cei de la meteo prognozează temperaturi de – 4, – 6 grade, cer noros și cîțiva fulgi de zăpadă în orele amiezii.

De menționat, că nivelul apei în rîul Nistru este de 9 metri, iar Stația de Apă Nistru funcționează la parametri normali.

Sursa: regional.md

Cuvinte cheie:

Cod Galben , Nistru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
221 locuitori

Cuzmenii Vechi este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 221 de oameni. Satul Cuzmenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.