Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 ianuarie 2019, 12:45 Natura şi turismul views 17488
Cum activează posturile de trecere a frontierei
25 ianuarie 2019, 12:45 Natura şi turismul views 17488

Cum activează posturile de trecere a frontierei

La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal, condițiile meteo nu au influențat programul de lucru și nici fluxul de persoane și mijloace de transport.

Poliția de Frontieră îndeamnă călătorii să nu plece la drum lung, mai ales dacă mijlocul de transport nu este echipat în conformitate cu condițiile meteo, fiind instituite avertizări și posibilități ca unele portiuni de drum să fie inchise să țină cont și de îndrumările altor instituții de resort. Precizăm că vom monitoriaza situația la frontieră și vom avea un schimb constant de informații cu omologii romîni și ucraineni, iar în cazul apariției unor situații imprevizibile vom veni cu informații adiționale.

Amintim că prin punctul de trecere "Unguri-Bronnița" (internațional) se permite traversarea mijloacelor de transport, a căror capacitate de încărcare nu depășește 3,5 tone. Punctul de trecere se află la ieșirea din satul Unguri, pe malul rîului Nistru, la o distanță de aproximativ 11 km de punctul de trecere Otaci-Moghiliov-Podolsk. Totodată, deplasarea prin punctul de trecere „Otaci-Moghilev-Podolsk" este îngreunată din cauza unor lucrări de reparație lansate pe partea ucraineană.

Poliția de Frontieră recomandă: - verificarea, din timp, a valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat. - tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea rîndurilor. - în cazurile în care apar întrebări cu privire la situația în punctele de trecere, călătorii sînt îndemnați să contacteze LINIA VERDE: 022 259 717. - manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

frontiera , vremea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.