Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 decembrie 2018, 17:10 Natura şi turismul views 13645
Anunț important pentru moldovenii care călătoresc în/din Bulgaria
19 decembrie 2018, 17:10 Natura şi turismul views 13645

Anunț important pentru moldovenii care călătoresc în/din Bulgaria

Atenţionare de călătorie. Republica Bulgaria – Cod galben de precipitații și polei

Sînt prognozate precipitații mixte, sub formă de ploaie (pînă la 20-25 litri pe metru pătrat) și ninsoare (strat de zăpadă de 5-10 cm) în regiunile: Gabrovo, Veliko Tîrnovo, Tîrgoviște, Șumen, Smolian, Kîrdjali, Haskovo, Iambol, Burgas.

Se recomandă cetățenilor să urmărească cu atenție situația din zonele respective, iar conducătorii auto să adopte o conduită preventivă, să se deplaseze cu viteză adecvată și să aibă autoturismele echipate pentru circulație pe drumurile publice în condiții de iarnă, să se respecte strict semnalizarea rutieră temporară montată și indicațiile/semnele organelor de control aflate la fața locului. Pe perioada instituirii codurilor de atenționare meteorologică este posibil ca unele categorii de drumuri să fie închise circulației rutiere din cauza formării de polei sau a vizibilității reduse, în condiții de vînt puternic.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Sofia.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

calatorie , Bulgaria , Anunţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.