Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
24 septembrie 2018, 16:00 Natura şi turismul views 10652
Pentru al șaselea an la rînd, traseul turistic Țîpova a fost curățat de deșeuri (Foto, Video)
24 septembrie 2018, 16:00 Natura şi turismul views 10652

Pentru al șaselea an la rînd, traseul turistic Țîpova a fost curățat de deșeuri (Foto, Video)

Ziua Globală a Curățeniei, marcată anual la 15 septembrie, a constituit un bun prilej de a readuce în prim-plan importanța protejării mediului înconjurător.

La îndemnul lansat în aceste sens de Mişcarea Civică „Hai, Moldova!" au răspuns și membrii Fundației pentru Dezvoltare Ecologică „Ecodava", care au curățat, pentru al șaselea an consecutiv, traseul turistic Țîpova, informează Noi.md.

Fideli obiectivului de protejare a mediului ambiant, voluntarii „Ecodava" au ales să facă ordine în Rezervația Naturală Țîpova, întrucît este unul dintre cele mai importante puncte turistice de pe harta Moldovei.

La acțiunea de salubrizare au participat circa 140 de voluntari de diferite vîrste, a comunicat președintele Fundației Ecodava, Oleg Sclifos.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Țîpova , curăţenie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.