Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 3953 Vizualizări

Anunț important pentru moldovenii din UE


Grevă a companiei aeriene Ryanair, care va afecta zborurile din/în aeroporturile belgiene și suedeze.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Belgia că, la data de 10 august 2018, va avea loc o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair. Astfel, va fi afectat programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene.

De asemenea, este posibilă declanșarea unei greve a piloților companiei Ryanair, rezidenți în Suedia, cu afectarea sau anularea unor zboruri. Informațiile sînt publicate de asociația piloților de linie din Suedia, precum și de aeroportul Skavsta. În eventualitatea afectării zborurilor, compania Ryanair va informa în mod individual și direct călătorii în cauză.

Moldovenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon ale misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova indicate AICI

Cuvinte cheie:

Anunţ , UE

Localităţile Moldovei şi diasporei

Feteşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
11575
Populația:
3003 locuitori

Feteşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Feteşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, fiind situat la 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi  la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3003 oameni. Denumirea veche a satului, cu care este  atestat documentar în anul 1575 este Hriţeni.

Citeşte mai departe