Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 august 2018, 15:00 Natura şi turismul views 6400
Anunț important pentru moldovenii din UE
09 august 2018, 15:00 Natura şi turismul views 6400

Anunț important pentru moldovenii din UE

Grevă a companiei aeriene Ryanair, care va afecta zborurile din/în aeroporturile belgiene și suedeze.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Belgia că, la data de 10 august 2018, va avea loc o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair. Astfel, va fi afectat programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene.

De asemenea, este posibilă declanșarea unei greve a piloților companiei Ryanair, rezidenți în Suedia, cu afectarea sau anularea unor zboruri. Informațiile sînt publicate de asociația piloților de linie din Suedia, precum și de aeroportul Skavsta. În eventualitatea afectării zborurilor, compania Ryanair va informa în mod individual și direct călătorii în cauză.

Moldovenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon ale misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova indicate AICI

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Anunţ , UE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1986 locuitori

Bozieni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubovca și Bozieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1986 de oameni. Satul Bozieni a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.