Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 4233 Vizualizări

Anunț important pentru moldovenii din UE


Grevă a companiei aeriene Ryanair, care va afecta zborurile din/în aeroporturile belgiene și suedeze.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Belgia că, la data de 10 august 2018, va avea loc o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair. Astfel, va fi afectat programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene.

De asemenea, este posibilă declanșarea unei greve a piloților companiei Ryanair, rezidenți în Suedia, cu afectarea sau anularea unor zboruri. Informațiile sînt publicate de asociația piloților de linie din Suedia, precum și de aeroportul Skavsta. În eventualitatea afectării zborurilor, compania Ryanair va informa în mod individual și direct călătorii în cauză.

Moldovenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon ale misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova indicate AICI

Cuvinte cheie:

Anunţ , UE

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vulcăneşti

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1605
Populația:
15462 locuitori

Vulcăneşti este un oraş din Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, oraşul Vulcăneşti este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15462 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1605.

Citeşte mai departe