Ultimele ştiri -
Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 3683 Vizualizări

Anunț important pentru moldovenii din UE


Grevă a companiei aeriene Ryanair, care va afecta zborurile din/în aeroporturile belgiene și suedeze.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Belgia că, la data de 10 august 2018, va avea loc o grevă a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair. Astfel, va fi afectat programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene.

De asemenea, este posibilă declanșarea unei greve a piloților companiei Ryanair, rezidenți în Suedia, cu afectarea sau anularea unor zboruri. Informațiile sînt publicate de asociația piloților de linie din Suedia, precum și de aeroportul Skavsta. În eventualitatea afectării zborurilor, compania Ryanair va informa în mod individual și direct călătorii în cauză.

Moldovenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon ale misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova indicate AICI

Cuvinte cheie:

Anunţ , UE

Localităţile Moldovei şi diasporei

Lozova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5934 locuitori

Lozova este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lozova şi Stejăreni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Strășeni și la 48 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 5934 locuitori. Satul Lozova a fost menționat documentar în anul 1420.

Citeşte mai departe