Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 iulie 2018, 16:20 Natura şi turismul views 3115
Fenomene meteo extreme în următoarele ore
10 iulie 2018, 16:20 Natura şi turismul views 3115

Fenomene meteo extreme în următoarele ore

Serviciul Info Trafic vine cu o avertizare în legătură cu condițiile meteo complicate care se așteaptă în următoarele ore.

Serviciul Info Trafic a venit cu o avertizare, în special pentru conducătorii auto, în legătură cu înrăutățirea bruscă a vremii.

Astfel, în următoarele trei ore în țară se prevăd vijelie, ploi puternice, cu descărcări electrice și grindină. Vîntul va bate în rafale puternice de pînă la 15-20 m/s.

Meteorologii au anunțat pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în toate regiunile țării. Temperatura aerului se va menține acceptabilă pentru această perioadă: noaptea +14.. +19 grade Celsius, iar ziua +24..+29 de grade Celsius.

Ploile vor continua și în noaptea de marți spre miercuri, în raioanele de nord, de centru și de sud. Miercuri temperatura va varia noaptea de la +15 la +20 de grade Celsius, iar ziua de la +15 la +32 de grade Celsius.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

meteo , fenomen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.