Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
08 iunie 2018, 11:21 Natura şi turismul views 10553
Moldovenii vor putea călători fără vize în Caraibe
08 iunie 2018, 11:21 Natura şi turismul views 10553

Moldovenii vor putea călători fără vize în Caraibe

Cetățenii Republicii Moldova vor putea călători fără vize în Federația Saint Kitts și Nevis.

În ședința plenară Parlamentul a ratificat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Federației Saint Kitts și Nevis privind abolirea regimului de vize pentru posesorii pașapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu și ordinare.

Potrivit Acordului, și cetățenii Federației Saint Kitts și Nevis, titulari ai pașapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu și ordinare, vor fi scutiți de obligativitatea deținerii unei vize pentru intrarea în Republica Moldova.

Totodată, scutirea de viză nu acordă cetățenilor dreptul la muncă, iar, în timpul aflării pe teritoriul statului de destinație, cetățenii sunt obligați să respecte legislația acestuia.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turism , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
450 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 450 de locuitori. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.