Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 7218 Vizualizări

Air Moldova va colabora cu o importantă companie germană


Compania Air Moldova a semnat un Acord de colaborare (Special Prorate Agreement) cu compania germană aeriană Condor Flugdienst GmbH. Ca urmare, din această primăvară, pasagerii companiei moldovenești se pot bucura de zboruri la preț special spre mai multe destinații.

Serviciul de presă al Air Moldova precizează că pasagerii companiei aeriene pot beneficia de noi tarife atractive către Mexic, Cuba, Jamaica, Republica Dominicană, Brazilia, Kenya, Namibia, Tanzania, Mauritius, Insulele Seychelles, prin intermediul Aeroportului Internaţional Frankfurt. Air Moldova operează zboruri spre Frankfurt în fiecare zi a săptămânii.

Pasagerii pot procura bilete pentru rutele operate de "Air Moldova" şi "Condor Flugdienst GmbH" de pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vînzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Condor Flugdienst GmbH este o companie aeriană germană, cu sediul în Frankfurt, care operează zboruri către 80 de destinaţii din Africa, Asia, Europa, America de Nord şi America de Sud. Air Moldova, cel mai mare operator aerian național, operează zboruri directe spre 30 destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Tivat și Sharm-el-Sheikh.

Cuvinte cheie:

Air Moldova , aviația

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pepenii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Citeşte mai departe