Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 7547 Vizualizări

Air Moldova va colabora cu o importantă companie germană


Compania Air Moldova a semnat un Acord de colaborare (Special Prorate Agreement) cu compania germană aeriană Condor Flugdienst GmbH. Ca urmare, din această primăvară, pasagerii companiei moldovenești se pot bucura de zboruri la preț special spre mai multe destinații.

Serviciul de presă al Air Moldova precizează că pasagerii companiei aeriene pot beneficia de noi tarife atractive către Mexic, Cuba, Jamaica, Republica Dominicană, Brazilia, Kenya, Namibia, Tanzania, Mauritius, Insulele Seychelles, prin intermediul Aeroportului Internaţional Frankfurt. Air Moldova operează zboruri spre Frankfurt în fiecare zi a săptămânii.

Pasagerii pot procura bilete pentru rutele operate de "Air Moldova" şi "Condor Flugdienst GmbH" de pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vînzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Condor Flugdienst GmbH este o companie aeriană germană, cu sediul în Frankfurt, care operează zboruri către 80 de destinaţii din Africa, Asia, Europa, America de Nord şi America de Sud. Air Moldova, cel mai mare operator aerian național, operează zboruri directe spre 30 destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Tivat și Sharm-el-Sheikh.

Cuvinte cheie:

Air Moldova , aviația

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cantemir

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Citeşte mai departe