Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 7879 Vizualizări

Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic


Ambasada Republicii Moldova la Stockholm va lansa proiectul de promovare a țării noastre în rândul cetățenilor suedezi sub genericul "Descoperă valorile culturale și vinicole ale Moldovei", relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, avînd posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai "Rotary Club" și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Cuvinte cheie:

ambasada , turism , Suedia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sirota

Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
542 locuitori

Sirota este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Orhei și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Sirota a fost menționat documentar în anul 1786.

Citeşte mai departe