Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 8431 Vizualizări

Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic


Ambasada Republicii Moldova la Stockholm va lansa proiectul de promovare a țării noastre în rândul cetățenilor suedezi sub genericul "Descoperă valorile culturale și vinicole ale Moldovei", relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, avînd posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai "Rotary Club" și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Cuvinte cheie:

ambasada , turism , Suedia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sacarovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
302 locuitori

Sacarovca este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 16 km de orașul Sîngerei și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Sacarovca a fost întemeiat în anul 1925 cu denumirea Secăreni.

Citeşte mai departe