Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 8091 Vizualizări

Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic


Ambasada Republicii Moldova la Stockholm va lansa proiectul de promovare a țării noastre în rândul cetățenilor suedezi sub genericul "Descoperă valorile culturale și vinicole ale Moldovei", relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, avînd posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai "Rotary Club" și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Cuvinte cheie:

ambasada , turism , Suedia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Camenca

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1608
Populația:
9060 locuitori

Camenca este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 9060 de oameni. Camenca a fost menționată documentar în anul 1608.

Citeşte mai departe