Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul

eye 7674 Vizualizări

Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic


Ambasada Republicii Moldova la Stockholm va lansa proiectul de promovare a țării noastre în rândul cetățenilor suedezi sub genericul "Descoperă valorile culturale și vinicole ale Moldovei", relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, avînd posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai "Rotary Club" și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Cuvinte cheie:

ambasada , turism , Suedia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Plopi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1736
Populația:
1075 locuitori

Plopi este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Plopi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Populaţia satului Plopi alcătuia 1075 de oameni în anul 2012. Satul Plopi a fost menționat documentar în anul 1736.

Citeşte mai departe