Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
11 iunie 2016, 13:30 Natura şi turismul views 7256
Moldovenii vor călători la București pentru a obține vize franceze de tip D
11 iunie 2016, 13:30 Natura şi turismul views 7256

Moldovenii vor călători la București pentru a obține vize franceze de tip D

Recent, Consulul Franţei în Moldova, Bernard Etinof, a declarat că "Ambasada Franţei în România va acorda vize de tip D (pe termen lung), iar prin intermediul Centrului Comun de Vize de pe lîngă Secţia Consulară a Ambasadei Ungariei în Moldova vor fi acordate vize pe termen scurt".

Astfel, Centrul Comun de Vize de pe lîngă Secţia Consulară a Ambasadei Ungariei în Moldova de la 1 iulie va începe să acorde şi vize pentru Franţa de scurt sejur (tip C).

Şeful Secţiei consulare, Gyula Levente Sass, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că "la 1 iulie Franţa se va alătura listei statelor pentru care Centrul acordă vize".

Reamintim că deținătorii pașapoartelor biometrice moldovenești nu au nevoie de vize de scurt sejur. Călătoria fără viză NU VĂ OFERĂ dreptul la: MUNCĂ, STUDII (sejur mai mult de 90 de zile), MIGRARE și REÎNTREGIREA FAMILIEI. Pentru a munci, migra sau studia este necesară obținerea vizei de lung sejur - Viza de tip D (Viza națională). Mai multe informații la subiect pot fi găsite AICI.

Cuvinte cheie:

București , Franta , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.