Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 martie 2016, 15:00 Natura şi turismul views 7280
Turismul rural moldovenesc a fost promovat la un tîrg de profil din Bucureşti
04 martie 2016, 15:00 Natura şi turismul views 7280

Turismul rural moldovenesc a fost promovat la un tîrg de profil din Bucureşti

Republica Moldova a fost prezentă cu un stand naţional la Târgul de Turism din Bucureşti. Evenimentul care a avut loc în perioada 25-28 februarie a avut drept scop promovarea turismului rural, ecologic şi cultural.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în România, printre expozanții standului țării noastre au fost reprezentanții Asociației Naționale pentru Turismul Receptor din Moldova (ANTRIM), precum și ai unor agenții de turism.

Pentru vizitatorii standului, a fost organizată o conferință de prezentare a rutelor turistice în Republica Moldova, precum și o degustare de vinuri autohtone.

Pe parcursul târgului managerii turismului din Republica Moldova au avut, de asemenea, întâlniri cu reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc și importanți tuor operatori din România. În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte de interes, inclusiv extinderea programelor turistice bilaterale.

 

 

 

Reamintim că informații exhaustive despre zonele geografice ale Moldovei, rezervațiileresursele acvaticeflora și fauna Moldoveiturismul în Moldova,localitățile Moldovei și diasporei pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL al proiectului moldovenii.md.

 

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

București , tirg , Moldova , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
796 locuitori

Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.