Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
15 mai 2019, 10:06 Sărbători şi obiceiuri views 14533
De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare
15 mai 2019, 10:06 Sărbători şi obiceiuri views 14533

De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare

Astăzi, cînd în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internațională a Familiei, preşedintele ţării, Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare, prin care a transmis tuturor moldovenilor să-i preţuiască pe cei dragi.

"După cum este bine cunoscut, prin decret prezidențial, anul 2019 a fost declarat drept Anul Familiei în Republica Moldova. S-au depus eforturi substanțiale pentru a susține familiile tinere, cele numeroase și social-defavorizate. De asemenea, au fost întreprinse multiple acțiuni pentru protejarea copiilor rămași singuri. Un loc aparte l-au ocupat manifestările de omagiere a cuplurilor longevive, ca simbol al înțelepciunii, fidelității și respectului.

Cu prilejul deosebit al sărbătoririi Zilei Familiei, transmit tuturor urările mele cele mai bune împreună cu îndemnul de a-i ocroti și prețui pe cei dragi și apropiați, în numele dragostei necondiționate, al înțelegerii și armoniei", se arată în mesajul şefului statului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

familie , Igor Dodon , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
265 locuitori

Zahareuca este un sat din cadrul comunei Sărătenii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 265 de oameni. Satul Zahareuca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.