Mergi spre compartimentul: Cinematografia
30 mai 2019, 15:00 Cinematografia views 28383
Moldoveanca a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de Warner Bros
30 mai 2019, 15:00 Cinematografia views 28383

Moldoveanca a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de Warner Bros

Vera Zadoinov, o tînără moldoveancă de 19 ani, a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de Warner Bros, una dintre cele mai cunoscute companii americane specializate în producerea de filme și de diferite spectacole de televiziune.

Despre acest lucru a anunțat mama fetei, care a scris pe o rețea de socializare cît de mîndră este de fiica sa și de succesele pe care le înregistrează aceasta.

„7 ore de drum pînă în LA Warner Bro – lansarea filmului „The Dancing Class". Eroina principală o vedeți mai jos, blonda mea cu ochi albaștri. Nu știu ce să vă spun, cînd ți se spune că din toate filmele prezentate ăsta a fost cel mai bun, iar actrița a redat exact ce a vrut regizoarea. Începutul e bun și mai mîndri ca noi părinții nimeni nu poate fi. Dar cînd după lansare oamenii se apropiau și îi făceau complimente pentru cea mai reușită actorie, of... Tare am vrut să fac video pe loc, dar nu am avut voie, așa că așteptați cînd va apărea pentru publicul larg. Drumul spre stele e lung, dar cu pași mărunți cu siguranță va ajunge, iar pentru aceasta merită să mai trăiesc", a menționat mama tinerei, Gașițoi Violeta.

Amintim că, în luna iulie a anului trecut, Vera s-a filmat și în videoclipul piesei „Lacrimi și pumni în pereți", cîntată de Carla's Dreams. Atunci, fiica avocaților Roman Zadoinov și Violeta Gașițoi și-a luat prin surprindere părinții, aceștia aflînd despre rolul fiicei lor abia cînd au văzut piesa deja lansată.

Vera Zadoinov este o actriță originară din Republica Moldova, de mai mulți ani fiind stabilită împreună cu familia în SUA, Los Angeles. A studiat la Liceul San Juan din California și la Universitatea „Ivana Chubbuck Acting Studios Hollywood" din Los Angeles. În perioada cînd se afla la Chișinău a reușit să joace și pe scena Teatrului „Eugene Ionesco".

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , Cinematografie , Hollywood

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
185 locuitori

Vasilievca este un sat din cadrul comunei Cocieri, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 185 locuitori. Satul Vasilievca a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.