Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Bucătăria

eye 9856 Vizualizări

REŢETA ZILEI: Gustare cu brînză de oi şi usturoi

Mod de preparare:

Răciţi untul, daţi-l prin răzătoare măşcată, adăugaţi brînza de oi, nucile, usturoiul mărunţit, amestecaţi bine. Formaţi nişte gogoşi mici. Jumătate din ele treceţi-le prin verdeaţă tăiată mărunt, iar cealaltă jumătate prin praf de paprica. Garnisiţi la dorinţă cu legume pentru contrast (roşii, ridichi roşii, castraveţi şi verdeaţă).

Ingrediente:

•    2 pahare de brnîză de oi rasă nesărată,
•    70 g de unt,
•    2 linguri de nuci măcinate,
•    2-3 căţei de usturoi,
•    3 linguri de verdeaţă tăiată mărunt,
•    1 lingură de paprica măcinată.

Cuvinte cheie:

reteta , Moldova , bucataria , alimentatie

Comentarii

 (1)
  • #1 victor
    e post oameni buni, saptamina patimilor, ce fel de recete publicati voi? 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Verejeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
972 locuitori

Verejeni este un sat din cadrul comunei Lencăuţi, raionul Ocniţa. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ocnița și la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 972 de oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1624.

Citeşte mai departe