Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Bucătăria

eye 9280 Vizualizări

REŢETA ZILEI: Pateu cu scrumbie, brînză de vaci şi nuci

Mod de preparare:

Tăiaţi file scrumbia, înmuiaţi-o în lapte (ca să fie mai fină) timp de 1-2 ore, apoi treceţi-o prin maşina de tocat împreuna cu brînză şi nucile de 2 ori. Adăugaţi untul moale, piperul. Amestecaţi. Bateţi bine într-un mixer. Masa obţinută puneţi-o pe farfurie. Garnisiţi cu măsline, lămîie. Dacă doriţi puteţi servi pateul pe un cruton de pîine.

Ingrediente:

•    2 scrumbii,
•    250 g brînza de vaci,
•    3 linguri unt,
•    1 păhar lapte,
•    3 linguri miez de nucă pisat,
•    8-10 măsline,
•    lămîie,
•    piper negru măcinat.

Cuvinte cheie:

alimentatie , reteta , bucataria

Comentarii

 (2)
  • #2 Nicoleta
    scumbrie proaspata sau de care?<div><br></div>
  • #1 LadyInga
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Hulboaca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Citeşte mai departe