Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Cultura

eye 10059 Vizualizări

De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare


Astăzi, cînd în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internațională a Familiei, preşedintele ţării, Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare, prin care a transmis tuturor moldovenilor să-i preţuiască pe cei dragi.

"După cum este bine cunoscut, prin decret prezidențial, anul 2019 a fost declarat drept Anul Familiei în Republica Moldova. S-au depus eforturi substanțiale pentru a susține familiile tinere, cele numeroase și social-defavorizate. De asemenea, au fost întreprinse multiple acțiuni pentru protejarea copiilor rămași singuri. Un loc aparte l-au ocupat manifestările de omagiere a cuplurilor longevive, ca simbol al înțelepciunii, fidelității și respectului.

Cu prilejul deosebit al sărbătoririi Zilei Familiei, transmit tuturor urările mele cele mai bune împreună cu îndemnul de a-i ocroti și prețui pe cei dragi și apropiați, în numele dragostei necondiționate, al înțelegerii și armoniei", se arată în mesajul şefului statului.

Cuvinte cheie:

familie , Igor Dodon , sarbatoare

Localităţile Moldovei şi diasporei

Țîbuleuca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Citeşte mai departe