Mergi spre compartimentul: Cultura
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9396
Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9396

Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)

Andreea Culai este o elevă în clasa a 8-a a liceului Onisifor Ghibu din Chisinău și datorită talentului său și a muncii enorme pe care o depune pentru a-și realiza visele, tînăra reușește să ne ducă faima în lume.

Zilele trecute, adolescenta a participat la un faimos concurs de muzică pop și s-a clasat în topul cîștigătorilor.

Andreea Culai face canto de doi ani, iar pe lîngă asta mai face ore de solfegiu și pian. Eleva a participat la mai multe concursuri importante de muzică atît naționale, cît și internaționale, ocupînd mereu locuri de frunte. Recent, în Italia a avut loc concursul International Microfono D'oro, iar Andreea a reușit să impresioneze juriul și a intrat în topul cîștigătorilor, ocupînd locul trei și revenind acasă cu un nou trofeu.

Festivalul Internațional Microfono D'oro Italia organizat de maestrul de canto-pop Rocco Palazzo a avut în juriu persoane importante din industria muzicală europeană.

Președintele juriului a fost maestrul Enzo Campagnoli dirijorul orchestrei Sanremo, fiind și vocal coach a nenumărate emisiuni în televiziunile Rai și Mediaset Italia. Pe Andreea a susținut-o și membrul juriului Gabriela Șerban care este referent pe Romania al festivalului și organizator al Festivalului Internațional de Canto Pop BUCHAREST IN MUSIC.

Obținînd bronzul, Andreea a mai semnat un Contract Discografic cu Divas Music Production și, și-a asigurat o prezentare la audițiile X Factor din 2019.

Admiră în video prestația Andreei în concurs:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

elevi , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1789
Populația:
19400 locuitori

Ceadîr-Lunga este un oraş în Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, pe cursul mediu al rîului Lunga, oraşul Ceadîr-Lunga este situat la o distanţă de 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 19401 locutori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.