Pavliuc Victor

Pavliuc Victor ‒ scenarist, publicist.

Născut la 19 octombrie 1947. A absolvit Universitatea de Stat de la Chișinău în anul 1970. A activat în calitate de şef de secţie la redacţia ziarului „Tinerimea Moldovei". A colaborat în calitate de scenarist cu redacţia revistei satirice „Usturici" a studioului „Moldova-film". Membru al Uniunii Jurnaliştilor din Moldova.

Filmografia:
Scenarist:
„Usturici":
„Un-doi ‒ gata!", № 1, 1977,
„Zeama de peşte pentru irigare", № 3, 1977,
„Goana", №6, 1977,
„Ultimul cuvînt" №4, 1978,
„Să nu pierdem nădejdea", № 2, 1979,
„Stai pe loc! Cine vine?", №4, 1981,
„Stai că te prind eu", № 32, 1982,
„Reacţia", № 35, 1982,
„Plăcerea costă scump" №44, 1984,
„Greşeala", №59, 1985.

Settlements of Moldova and Diaspora

Cotova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3016 locuitori

Cotova este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotova și Măcăreuca. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Drochia și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3016 oameni. Satul Cotova a fost menționat documentar în anul 1443.

Read more