Domnina Marina

Domnina Marina - pictor de animaţie.

S-a născut la 1 octombrie 1960 la Chișinău. A absolvit Colegiul Republican de Arte „I. Repin” în anul 1979. A lucrat în calitate de pictor de animaţie la studioul „Moldova-film” pe parcursul anilor 1979-1985.

Filmografia:
„Despre frigider, şoareci şi omuleţii de garanţie”, 1979,
„Viforul negru”, 1981,
„Pentru greşeli trebuie să plăteşti”, 1982,
„Despre trandafirul alb, capabil să roşească”, 1982,
„Oala invidioasă”, 1983,
„Două izvoare”, 1983,
„Ciuboţele pentru cocostîrc”, 1984,
„Povestea zăpezilor”, 1985.

Settlements of Moldova and Diaspora

Flămînzeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1309 locuitori

Flămînzeni este un sat din cadrul comunei Coşcodeni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Sîngerei și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1309 oameni. Satul Flămînzeni a fost menționat documentar în anul 1508.

Read more