Bezrodnîi Dmitrii

Bezrodnîi Dmitrii Nicolaevici - redactor, scenarist.

S-a născut la 11 februarie 1942 în oraşul Frunze, Kirghizia. A absolvit facultatea de Filologie a Universităţii de Stat de la Chișinău în anul 1965. A lucrat în calitate de redactor la studioul „Moldova-film”.

Filmografie:
Redactor al filmelor artistice:
Totul putea fi altfel”, 1982
Fii fericită, Iulia”, 1983
„Găseşte o potcoava pentru noroc”, 1983
Aveţi o telegramă”, 1983
Un mic serviciu”, 1984
Viaţa şi nemurirea lui Serghei Lazo”, 1985
Pichetul liniştit”, 1985

Scenarii pentru filme:
„Drumurile, pe care le alegem”, 1973 - documentar
„Oraşele înfrăţite”, 1984 - documentar.

Settlements of Moldova and Diaspora

Vancicăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Read more