22 september 2017, 12:00 views 5381
Pîine gratuită pentru vîrstnicii din Comrat
22 september 2017, 12:00 views 5381

Pîine gratuită pentru vîrstnicii din Comrat

Departamentul social al Primăriei Comrat a luat decizia de a oferi tichete pentru eliberarea gratuită a pâinii tuturor locuitorilor care au atins vîrsta de 80 de ani, transmite IPN cu referire la pagina oficială a administrației locale.

Astfel, cei născuţi pînă în 1937 se pot adresa pentru a fi înregistrați şi a primi tichete. Pentru aceasta e nevoie ca persoanele vizate să aibă cu ele doar o copie a actului de identitate.

Lunar, Primăria Comrat eliberează tichete pentru pîine persoanelor cu dizabilități, bolnavilor de tuberculoză, familiilor cu mulți copii, persoanelor încadrate în serviciul de asistență socială la domiciliu.

În prezent, de tichete beneficiază 700 de locuitori ai urbei. Aceștia primesc gratuit 10 pîini lunar. Tichetele sunt eliberate în primele zece zile ale fiecărei luni.

Source: ipn.md

Keywords:

pîine , Comrat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.