Show news from...

eye 13161 Views

La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus


Direcția Comisiei de anchetă a raionului Camenca a finalizat investigarea accidentului rutier în urma căruia șoferul Nicolae Pavlenco în vîrstă de 23 de ani s-a ales cu traume grave.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă informează că în noaptea de 29 iulie Pavlenco, fiind în stare de ebrietate la volanul automobilului „VAZ-2104", a depășit regimul de viteză, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales cu traume periculoase, iar locuitoarea orașului Camenca în vîrstă de 22 ani care se afla cu el în automobil – traume ușoare.

Acum automobilul distrus „VAZ-2104" poate fi văzut la intrarea în Camenca, fiind instalat pe un piedestal și servind drept o amintire pentru șoferi despre necesitatea asigurării securității circulației rutiere.

De menționat că acesta nu este primul accident rutier care s-a produs din vina lui Pavlenco. La 1 iunie 2016, fiind în stare de ebrietate, el a tamponat o femeie în vîrstă de 45 de ani , o angajată a serviciilor comunale, care făcea ordine pe marginea carosabilului. Peste 4 zile victima a decedat în secția de reanimare.

Atunci, potrivit sentinței Judecătoriei raionului Camenca, Pavlenco a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de privațiune de libertate condiționat, fiind lipsit de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de trei ani.

Keywords:

Transnistria , automobil , drum

Settlements of Moldova and Diaspora

Afanasievca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Read more