23 july 2015, 16:27 Jazz music views 10292
O maşină s-a aprins din mers  la  Căuşeni (Video)
Photo: vk.com
23 july 2015, 16:27 Jazz music views 10292

O maşină s-a aprins din mers la Căuşeni (Video)

Ghinion pentru o familie de moldoveni care se întorceau de la mare. Maşina acestora s-a aprins din mers pe o stradă din oraşul Căuşeni. În automobil se aflau şapte mebrii ai familiei dintre care doi soţi şi cinci copii. Potrivit pompierilor incendiul ar fi izbucnit în urma unei defecţiuni la motorul maşinii. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, relatează studio-l.md.

Potrivit şoferului înainte de producerea incendiului s-a spart o roată de la autovehicol, după ce au reparat-o aceştia şi-au continuat drumul în jur de doi kilometri. La un moment dat au simţit un miros urît în interiorul maşinii, iar un şofer le-a arătat că din spatele maşinii iese un fum puternic, femeia spune că în cîteva secunde automobilul a fost cuprins de flăcări şi fum. Vecinii care locuiesc în preajmă spun că au auzit la un moment dat o bubuitură puternică, iar cînd au ieşit în drum au văzut cum arde maşina.

Oamenii spun că se întorceau de la mare din Ucraina şi se îndreptau spre Chişinău, aceştia susţin că starea tehnică a maşinii era una bună şi că făcuseră anterior o călătorie în Estonia, aceştia cred că incendiul a fost provocat în urma supra-încălzirii maşinii.

Cu o sperietură zdravănă s-au ales şi copii care se aflau în interiorul maşinii.

Pompierii veniţi la faţa locului, susţin că incendiul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la motorul maşinii. În momentul incidentului în zonă s-au format ambuteiaje, iar poliţia a intervenit penteru a dirija circulaţia rutieră. Pompierii urmează să stabilească cauzele excate ale incendiului.

 

Source: provincial.md

Keywords:

moldovenii , automobil , foc , incendiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
80 locuitori

Negurenii Noi este un sat din cadrul comunei Agronomovca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Satul Negurenii Noi a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.