19 may 2020, 16:00 views 3617
Fotografiile din stațiile de așteptare arată cît de mult are nevoie capitala de noi autobuze (Foto)
19 may 2020, 16:00 views 3617

Fotografiile din stațiile de așteptare arată cît de mult are nevoie capitala de noi autobuze (Foto)

Necesitatea noilor unități de transport este un lucru primordial. Cel puțin astfel putem conclude din aceste fotografii de mai jos, făcute în unele suburbii din capitală SîngeraBăcioiGhidighiciTohatin

Potrivit primarului general al capitalei, acestea sînt imagini doar din cîteva stații de așteptare a transportului public din localitățile enumerate.

„Locuitorii suburbiilor de mulți ani așteaptă noi, dar și suficiente unități de transport, iar după sistarea activității microbuzelor, oamenii sînt nevoiți să aştepte ore în şir în staţii sau să meargă pe jos cîţiva km, pentru a lua un mijloc de transport. Astăzi este o zi importantă, în cadrul ședinței CMC, consilierii trebuie să decidă dacă acceptă propunerea executivului de achiziționare în anul curent: 100 autobuze, asamblarea a 30 troleibuze, achiziționarea a 18 unități de transport articulat”, a scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

În a doua etapă urmează să fie achiziționate 150 autobuze, 70 de troleibuze tradiționale, 20 de troleibuze articulate.

„Oamenii nu au ales consilierii după criteriile politice, oamenii au ales funcționarii care să le soluționeze problemele fiind tergiversate ani la rînd”, a conchis acesta.

Source: noi.md

Keywords:

stație , autobuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
344 locuitori

Bobocica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 344 locuitori. Satul Bobocica a fost înființat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.