28 april 2020, 16:00 views 2693
Cînd se permite redeschiderea gheretelor de cafea în capitală
28 april 2020, 16:00 views 2693

Cînd se permite redeschiderea gheretelor de cafea în capitală

După ce mai mulți locuitori ai Capitalei s-au lăudat pe rețelele de socializare că au cumpărat cafea de la gheretele din oraș, primarul municipiului Chișinău a declarat că acest tip de activitate este, în continuare, ilegal.

Totuși, edilul nu exclude faptul că vânzătorii de cafea au ieșit la muncă din cauza unei neînțelegeri, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„De dimineață am discutat despre acest subiect. Unii pretori au înțeles diferit. După orele prânzului situația s-a rezolvat. Nu se permite vânzarea cafelei în oraș.

Agenții economici vor fi preîntâmpinați că nu se permite. Probabil în lipsa unei interdicții clare, oamenii au interpretat", a spus Ion Ceban.

Source: agora.md

Keywords:

gherete , Chisinau , cafea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1557
Populația:
3171 locuitori

Sărata Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Sărata Nouă, Sărata Veche și Hitreşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3171 de oameni. Satul Sărata Veche a fost menționat documentar în anul 1557.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.