16 february 2020, 12:00 views 3122
CNA, cu ochii pe ilegalitățile de la Piața Centrală
16 february 2020, 12:00 views 3122

CNA, cu ochii pe ilegalitățile de la Piața Centrală

Starea de la Piața Centrală este una deplorabilă, iar noul director interimar are foarte multe de făcut. Declarația aparține primarului general al capitalei, Ion Ceban, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Пятница" de la RTR Moldova. Acesta a menționat că noua conducere are sarcina ca timp de 2 luni să vină cu un plan de dezvoltare a Pieței Centrale.

Mai mult, Ceban a mai adăugat că municipalitatea a trimis CNA-ului și Procuraturii Generale mai multe informații despre încălcări și potențiale acte de corupție, scrie noi.md cu referire la moldova24.info.

„Obiectivul auditului – extirparea corupției, aducerea în cadrul legal a proprietăților, pentru că o parte mare de teritoriu a fost privatizat prin scheme obscure. Așteptăm de la CNA și Procuratură un răspuns în acest sens", a declarat Ceban.

Amintim că acum câteva zile, primarul general al capitalei a făcut o vizită Î.M. „Piața Centrală", unde l-a prezentat pe noul director interimar, Ion Pîntea. Între timp, Primăria Chișinău urmează să facă un concurs, pentru a selecta un nou director.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
1627 locuitori

Javgur este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Javgur, Maximeni și Artimonovca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cimișlia și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1627 de oameni. Satul Javgur a fost menționat documentar în anul 1670.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.