Show news from...

eye 436 Views

Intoxicație la un liceu din Chișinău: 5 studenți, la spital


Intoxicație în masă la Colegiul Tehnologic din capitală. Cinci studenți au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu vapori de acetonă.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de directorul adjunct al Institutului Mamei și Copilului din capitală, Valentina Rotaru.

Potrivit acesteia, aseară la spital au fost aduși cinci adolescenți, cu vârstele de 16 și 17 ani. Vorbim despre patru băieți și o fată. Aceștia au fost internați imediat în spital și au primit tratamentul corespunzător. Fata a fost internată în secția toxicologie, întrucât starea ei de sănătate era mai delicată.

Azi dimineață cei patru băieți au fost externați, iar fata rămâne în continuare la spital. Aceasta se simte mai bine și a fost transferată din secția de toxicologie.

Keywords:

liceu , intoxicatie

Settlements of Moldova and Diaspora

Chirianca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1203 locuitori

Chirianca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Chirianca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Chirianca a fost menționat documentar în anul 1622.

Read more