Show news from...

eye 520 Views

Un bulevard din Chișinău ar putea fi redenumit în memoria lui Ștefan Petrache


Interpretul Cătălin Josan cere responsabililor de la Primăria Capitalei redenumirea unui bulevard din capitală în numele lui Ștefan Petrache și lansează o petiție în acest sens.

„Solicit primăriei mun. Chișinău redenumirea unui bulevard din capitală în numele lui Ștefan Petrache. Nimic nu poate înlocui golul pe care îl lasă, însă puținul pe care îl putem face este să-i onorăm amintirea prin a-i dedica o arteră principală a capitalei. Ca el, nu vor mai fi", a scris Cătălin Josan pe pagina sa de Facebook, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.

Petiția poate fi semnată aici.

Amintim că ieri, marele artist a fost condus pe ultimul drum. Acesta s-a stins din viață pe data de 13 ianuarie, după ce în ultimii ani a dus o luptă grea pentru viață.

Keywords:

personalitati , Chisinau , strada

Settlements of Moldova and Diaspora

Clococenii Vechi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1888
Populația:
776 locuitori

Clococenii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 776 de oameni. Satul Clococenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1888.

Read more