14 january 2020, 14:00 views 3245
Ceban și Popovici au discutat despre starea Circului din Capitală
14 january 2020, 14:00 views 3245

Ceban și Popovici au discutat despre starea Circului din Capitală

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, a avut ieri, 13 ianuarie, o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Cei doi au discutat despre fortificarea relațiilor de cooperare în domeniul educației, culturii și tineretului, transmite NOI.md cu referire la știri.md.

De asemenea, oficialii au abordat și problema clădirii Circului din Capitală și starea deplorabilă în care se află.

În acest sens, primarul și ministrul au discutat despre infrastructura adiacentă a Circului, crearea oportunităților de dezvoltare a antreprenoriatului creativ în rîndul tinerilor prin crearea unor spații speciale în cadrul instituțiilor din subordinea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, alimentația în instituțiile de învățămînt etc.

Source: stiri.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
89 locuitori

Şofranovca este un sat din cadrul comunei Cîşla, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cantemir și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 89 de oameni. Satul Şofranovca a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.