01 september 2020, 15:50 views 5093
Călătoria cu microbuzul în Chișinău ar putea să coste 6 lei
01 september 2020, 15:50 views 5093

Călătoria cu microbuzul în Chișinău ar putea să coste 6 lei

După scumpirea preţului călătoriilor interurbane, ar putea urma un nou val de scumpiri.

De această dată, administratorii microbuzelor din Capitală vor să solicite dublarea tarifului, transmite Noi.md cu referire la Publika.md.

Astfel, biletul ar putea ajunge şase lei. Informaţia ne-a fost confirmată de către unul dintre administratorii de rută, Veaceslav Găină.

Potrivit lui, în scurt timp ar urma să fie depusă o solicitare în acest sens. Găină a mai menţionat că au fost făcute calcule care arată că o călătorie costă de fapt, în medie, zece lei.

Tariful este stabilit de Consiliul Municipal Chişinău. Următoarea şedinţă a consiliului e programată luna viitoare, cînd cel mai probabil va fi discutat acest subiect.

Ultima scumpire a tarifului pentru călătoriile în Capitală a avut loc, potrivit transportatorilor, în 2006.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568-1572
Populația:
7370 locuitori

Sipoteni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sipoteni şi Podul Lung. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7370 de locuitori. Satul Sipoteni a fost menționat documentar între anii 1568-1572.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.