01 june 2020, 15:21 views 5119
Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun
01 june 2020, 15:21 views 5119

Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun

Dacă nu ați vizitat Tîrgul de Crăciun din centrul capitalei, aveți cîteva zile la dispoziție să o faceți. Povestea de iarnă va dispărea în curînd, mai exact, pe 10 ianuarie.

„Pe lîngă programul artistic plin, vizitatorii mai au și alte motive pentru a vizita Tîrgul de Crăciun din inima capitalei. Atmosfera de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci", zeci de kilometri de luminițe și ghirlande, dar și multe decoruri de sărbătoare creează cadrul perfect pentru poze memorabile. Tot aici, vizitatorii își pot reface forțele cu o mulțime de bunătăți savuroase cu scorțișoară, nuci și ciocolată, dar și băuturi fierbinți de iarnă. Totodată, copiii pot vizita căsuța lui Moș Crăciun, ca să-i spună toate dorințele, dar și se pot amuza împreună cu personajele haioase pe catalige", notează Noi.md cu referire la agora.md.

Pînă pe 10 ianuarie 2020, Tîrgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de la ora 12:00 pînă la 22:00, iar în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00. Amintim că acesta a fost inaugurat pe 21 decembrie 2019. În cazul primelor două ediții, tîrgul fusese deschis pe 15 decembrie.

Tîrgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Source: noimd

Keywords:

Chisinau , tirg , Crăciunul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.