Show news from...

eye 527 Views

Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun


Dacă nu ați vizitat Tîrgul de Crăciun din centrul capitalei, aveți cîteva zile la dispoziție să o faceți. Povestea de iarnă va dispărea în curînd, mai exact, pe 10 ianuarie.

„Pe lîngă programul artistic plin, vizitatorii mai au și alte motive pentru a vizita Tîrgul de Crăciun din inima capitalei. Atmosfera de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci", zeci de kilometri de luminițe și ghirlande, dar și multe decoruri de sărbătoare creează cadrul perfect pentru poze memorabile. Tot aici, vizitatorii își pot reface forțele cu o mulțime de bunătăți savuroase cu scorțișoară, nuci și ciocolată, dar și băuturi fierbinți de iarnă. Totodată, copiii pot vizita căsuța lui Moș Crăciun, ca să-i spună toate dorințele, dar și se pot amuza împreună cu personajele haioase pe catalige", notează Noi.md cu referire la agora.md.

Pînă pe 10 ianuarie 2020, Tîrgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de la ora 12:00 pînă la 22:00, iar în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00. Amintim că acesta a fost inaugurat pe 21 decembrie 2019. În cazul primelor două ediții, tîrgul fusese deschis pe 15 decembrie.

Tîrgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Keywords:

Chisinau , tirg , Crăciunul

Settlements of Moldova and Diaspora

Ştefăneşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
142 locuitori

Ştefăneşti este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.24 km. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1910.

Read more