11 may 2019, 12:00 views 3480
Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară
11 may 2019, 12:00 views 3480

Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară

Mirosul urît din Capitală continuă să fie un subiect discutat şi controversat. Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, spune că sînt mai mulţi paşi de urmat pentru a putea scăpa de această problemă.

Socialistul ţine să menţioneze că s-a ajuns la aşa o situaţie din cauza „incompetenţei directorilor întreprinderilor responsabile de acest domeniu", de aceea ei ar trebui înlocuiţi cu alţi profesionişti, a declarat Ceban în cadrul emisiunii In PROfunzime.

Pînă la vară problema mirosului urît din capitală va fi rezolvată, promite primarul: "Bani sînt, trebuie doar folositi cu cap. Trebuie să scăpăm de miros. Eu nu mai vreau să miros asta".

În opinia sa, exprimată în cadrul emisiunii, Ceban a spus că şefii instituţiilor responsabile de acest domeniu trebuie să fie demişi din funcţii, deoarece nu-şi merită salariile grase pe care le primesc.

Reamintim că Procuratura Generală s-a autosesizat, pe 2 septembrie, cu privire la mirosul neplăcut din Chişinău şi la poluarea rîului Bîc şi a pornit două dosare penale pentru identificarea persoanelor vinovate şi eventuala recuperare a daunelor cauzate.

Source: tvrmoldova.md

Keywords:

Ion Ceban , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1309 locuitori

Flămînzeni este un sat din cadrul comunei Coşcodeni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Sîngerei și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1309 oameni. Satul Flămînzeni a fost menționat documentar în anul 1508.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.