10 february 2019, 12:30 views 3220
Ostalep: Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți
10 february 2019, 12:30 views 3220

Ostalep: Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți

Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți.

O astfel de opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Probleme de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, vorbind la postul de televiziuneTVC 21, transmite Noi.md.

El a menționat că sistemul din capitală a fost construit în așa fel, încît nimeni nu era responsabil de nimic și este imposibil de identificat vinovatul.

„Acum sîntem cu toții victime ale mirosului neplăcut din Chișinău, despre care toată lumea știe, toată lumea îl simte oriunde în oraș. Poate cineva să numească numele persoanei care este responsabilă pentru acest lucru? Copiii noștri suferă! Și care ar putea fi o crimă mai mare în raport cu sănătatea părinților și a copiilor noștri decît aceasta? Cine este responsabil pentru asta? Nimeni nu răspunde pentru nimic, toată lumea spune că aceasta nu este problema mea", a menționat Valeriu Ostalep.

El crede că trebuie să aflăm cine concret este responsabil conform legii pentru dezastrul ecologic din Chișinău, unde mirosul nu este cel mai rău dintre toate neglijențele.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1755
Populația:
462 locuitori

Mălăieşti este un sat din cadrul comunei Bălăbăneşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 462 de oameni. Satul Mălăieşti a fost menționat documentar în anul 1755.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.