24 may 2019, 16:40 views 2139
Pe peretele UTM a apărut o nouă pictură murală (Foto)
24 may 2019, 16:40 views 2139

Pe peretele UTM a apărut o nouă pictură murală (Foto)

Pictura murală de pe fațada unui bloc al Universității Tehnice din sectorul Rîșcani al capitalei, care în aprilie a fost acoperită după izolarea terminică a clădirii, astăzi a fost înlocuită cu alta.

Cel puțin asta putem vedea din niște imagini postate pe o rețea de socializare.

”Pentru mult timp înainte, pereții unei Aule performante care de curînd se repară integral, a UTM - Universitatea Tehnica a Moldovei, campusul Rîșcani, capătă culoare și emană artă! Grație parteneriatului cu Moldovan Design Week, UTM se transformă într-un loc de transpunere a designului și artei din atelier în sfera urbană, din schițe - în picturi murale”, se arată în postarea lui Dinu Țurcanu, prorector al URM.

Reamintim că pînă de curînd, fațada acestei clădiri era înfrumusețată de o altă pictură murală care a fost astupată în timpul lucrărilor de termoizolare.

Source: noi.md

Keywords:

pictură murală , UTM

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
787 locuitori

Molochișul Mare este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 116 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mare alcătuia 787 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mare a fost menționat documentar în anul 1727.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.