21 april 2019, 12:00 views 13123
De Paști, troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program de activitate prelungit
21 april 2019, 12:00 views 13123

De Paști, troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program de activitate prelungit

În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula până la ora 24.00. Programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, transmite MOLDPRES.

Potrivit aceleiași dispoziții, de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz - „C", „D" și nr. 27.

Astfel, ruta suplimentară de autobuz ,,C" va asigura circulația de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D" vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.

În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

troleibuz , autobuz , Chisinau , Paste

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1717
Populația:
711 locuitori

Iarova este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Balinţi, Balinții Noi și Iarova. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Soroca și la 193 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 711 oameni. Satul Iarova a fost menționat documentar în anul 1717.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.