18 march 2019, 12:50 views 10787
În Capitală au fost adunați peste 6000 de saci de gunoi (Video)
18 march 2019, 12:50 views 10787

În Capitală au fost adunați peste 6000 de saci de gunoi (Video)

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei rîului Bîc desfășurată sîmbătă, 16 martie 2019 au participat peste 1500 de oameni.

Timp de două ore, reprezentanții municipalității, ai sectorului asociativ, agenții economici, elevi și cetățeni au colectat circa 6000 de saci de gunoi.

De asemenea, concomitent cu salubrizarea albiei rîului Bîc, în cadrul acțiunii de astăzi au fost colectate și deșeurile din preajma bazinelor de apă care traversează capitala: rîulețul Durlești, Malina Mică, Țiganca, Valea Trandafirilor, Holbocica, lacurile din șos. Muncești și str. Mihai Viteazul.

De dimineață, Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, alături de voluntari și angajații municipalității, a participat la acțiunea de curățenie a albiei rîului Bîc pe tronsonul str. Ismail - str. Lunca Bîcului.

Menționăm că pe parcursul zilei de sîmbătă, 16 martie a.c., în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei rîului Bîc, au fost evacuate 89 de curse de deșeuri. Măsura organizată de municipalitate s-a desfășurat în contextul Zilei mondiale a apei.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , deşeuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
560 locuitori

Bezeda este un sat din cadrul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni. Bezeda este un sat mic, situat pe malul Prutului, la o distanţă de 33 km de oraşul Briceni, la 25 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 248 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 560 de oameni. Satul Bezeda a fost întemeiat în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.