03 may 2019, 12:55 views 12841
Primăria și-a propus să rezolve problema cîinilor maidanezi
03 may 2019, 12:55 views 12841

Primăria și-a propus să rezolve problema cîinilor maidanezi

Autoritățile publice locale din Chișinău își doresc să rezolve odată și pentru totdeauna problema cîinilor fără stăpîni din capitală, scrie Noi.md cu referire la unele declarații făcute de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Edilul capitalei a anunțat că din 6 martie, timp de trei zile, în Chișinău se va afla o misiune a colegilor din România. Aceștea vor instrui personalul de la Centrul de Sterilizare și totodată vor steriliza circa 150 de cîini maidanezi din capitală.

Primarul a cerut autorităților responsabile să meargă la toate șantierele de construcție din oraș cu o inspecție și să ceară agenților economici ca odată cu terminarea construcției blocurilor de locuit să nu fie lăsate drept moștenire și problema cu cîinii care s-au înmulțit pe șantier.

Cine va ajuta patrupezii fără stăpîn?

"Toate șantierele care sînt în construcții cresc cîini și îi lasă să se înmulțească, iar cînd se dă în exploatare casa, cîinii rămîn în stradă. Atunci cînd mergeți să faceți inspecția șantierelor, să nu uitați și de această problemă", a menționat edilul capitalei.

Source: noi.md

Keywords:

ciine , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.