01 november 2019, 16:55 views 13532
A fost instalat un cort mobil de asistență pentru cetățeni
01 november 2019, 16:55 views 13532

A fost instalat un cort mobil de asistență pentru cetățeni

În contextul avertizării de cod galben de ninsori abundente în Republica Moldova, emis de Serviciul Meteorologic de Stat și urmare a evaluării riscurilor la care sînt expuși cetățenii, Inspectoratul General de Carabinieri a instalat un cort mobil de asistență.

Cortul, amplasat la intersecţia străzilor Hînceşti şi Academiei din mun.Chișinău, are menirea de a oferi ajutor tuturor cetățenilor care au nevoie ori se află în situații de risc.

Vizitatorii au posibilitatea de a servi un ceai și un terci ostășesc, iar o echipă de medici din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri, la necesitate, acordă consultanță.

Source: tv8.md

Keywords:

Chisinau , Cort

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.