11 july 2018, 10:18 views 9282
Primăria Capitalei îndeamnă toţi locuitorii să iasă la „subotnic”
11 july 2018, 10:18 views 9282

Primăria Capitalei îndeamnă toţi locuitorii să iasă la „subotnic”

Sîmbăta aceasta, Primăria capitalei cheamă toți chișinăuienii la "subotnic".

De "Ziua curățeniei" oamenii sînt îndemnați să strîngă frunzele şi gunoiul din curţile blocurilor.

Potrivit unui comunicat de presă, angajaţii municipalităţii vor asigura voluntarii cu mănuşi, saci, mături, greble şi alte lucruri necesare. Ruslan Codreanu, primarul general interimar spune că acţiunea se va desfăşura în data de 10 noiembrie, între orele 10:00 şi 12:00, în toate sectoarele Capitalei.

Pînă acum, peste 500 de membri ai unor asociaţii obşteşti au anunţat că vor participa la eveniment. Pe site-ul Primăriei vor fi publicate numerele de telefon ale funcţionarilor responsabili de campania de salubrizare. Toate deşeurile adunate vor fi duse apoi cu autospecialele la gropile de gunoi.

Source: noi.md

Keywords:

primaria , Chisinau , curatenie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.