11 january 2018, 15:11 views 9390
Mobilier nou pentru mai multe grădiniţe din capitală
11 january 2018, 15:11 views 9390

Mobilier nou pentru mai multe grădiniţe din capitală

După ce sute de părinţi l-au informat despre starea mobilierului din grădiniţele unde-şi duc copiii, primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, ia atitudine şi promite ca această problemă să fie soluţionată.

Mai mult, potrivit lui Codreanu, din economiile făcute pe parcursul anului, s-adecis alocarea a 4,3 milioane MDL adițional pentru luna noiembrie, pentru a procura paturi, mese, scaune și dulapuri noi în grădinițe. Astfel, 91 de grădinițe vor fi echipate cu mobilier nou pînă la sfîrșitul anului.

"Chiar dacă acum mă simt un pompier care tot încearcă să stingă focuri și focare în municipiu, grădinițele rămîn prioritatea mea. Vreau să Vă spun că și platforma egradinita, și report abuz, și bugetul de 4 ori mai mare alocat pentru reparația grădinițelor în acest an, și reîntoarcerea grădinițelor în proprietatea municipiului, și restabilirea iluminatul stradal la peste 100 grădinițe din oraș, și transparența bugetară, și problema produselor sanitare, și lupta cu corupția, nu erau posibile fără implicarea părinților", a scris primarul interimar pe o reţea de socializare.

Source: noi.md

Keywords:

grădiniţa , mobilă , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
153 locuitori

Grigorăuca este un sat din cadrul comunei Bădiceni, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Soroca și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 153 de oameni. Satul Grigorăuca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.