Show news from...

eye 7442 Views

Vom avea brad artificial de sărbători


Anul acesta, Primăria capitalei va cumpăra un brad artificial pentru a-l instala în centrul orașului, în timpul sărbătorilor de iarnă.

Subiectul a fost abordat azi, la ședința săptămînală de la Primăria Chișinău. Astfel, potrivit lui Vadim Brînzaniuc, șeful Direcției relații publice, la sondajul organizat de municipalitate pe Facebook la acesta subiect au participat circa patru mii de oameni și circa 87% dintre aceștia au votat pentru un brad artificial.

Astfel, în scurt timp, Primăria va demara procedura de achiziționare a Pomului de Crăciun.

De menționat că este primul an cînd Primăria va instala un brad artificial în centrul orașului. Anterior erau procurați brazi naturali, iar după sărbători, lemnul bradului era folosit pentru reparația băncilor din parcuri.

Keywords:

brad , Chisinau

Settlements of Moldova and Diaspora

Hănășenii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1066 locuitori

Hănășenii Noi este un sat și comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hănășenii Noi și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1066 de oameni. Satul Hănășenii Noi a fost menționat documentar în anul 1793.

Read more